preloader
Lugna gatan, Skegrie
Se alla bilder
Bekvämt ägande i stillsamma Skegrie

Andra etappen av vårt populära kvarter i Skegrie! 23 genomtänkta radhus i lugn och lantlig miljö, med korta avstånd till nästan allt som tillhör vardagen. Och så havet på det, med sina kritvita stränder så långt ögat når. En rätt svårslagen kombo. 

Oavsett om du väljer 1 eller 1,5-plan ingår det friliggande förråd, bilplats och en trivsam altan med trädäck. Allt inramat av en fräsch, vitputsad fasad. Interiört präglas båda hustyperna av generösa sällskapsytor med stora fönsterpartier och ett härligt ljusinsläpp. 

Att byn är populär märks på utbudet. Nyligen byggdes både ett utegym och en aktivitetspark, med boulebanor, pumptrack, hundrastgård, grillplats och återvinningsstation. Norr om Ängens förskola finns en populär fritidsgård, öppen för barn och ungdomar i åldern 10–17 år. Lägg till det sju (!) lekplatser, idrottshall och öringsfiske i Albäcksån. 

Att Skegrie lockar barnfamiljer har inte gått kommunen förbi. 2022 utökades skolan med årskurs 7–9 och blev därmed den första F–6-skolan i hela kommunen med ett 1–16-årsperspektiv.

För golfaren tar det tio bilminuter till Trelleborgs golfklubb på Stavstensudde. På närbelägna Falsterbonäset finns ytterligare tre banor, varav en av de få riktiga linksbanorna i Norden.

Information
  • Antal bostäder: 23
  • Pris: 4 195 000 – 4 650 000 kr
  • Antal rum: 3 – 4
  • Boyta: 81 – 112 m²
  • Radhustyp: 1 eller 1,5 plan
Se alla lägenheter här

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare:
Margareta Meijer
0768-92 41 25
margareta.meijer@vaningen.se