Joakim
Som tidigare affärsområdeschef på ByggFast i Malmö har Joakim stort fokus på byggprocessen. Han har verkat inom projekt- och utvecklingsbolag i över 10 år och är specialist på projektering, planering, kalkyl och utförande. Joakim må vara ynglingen inom Lernacken Fastigheter, men är tveklöst den med mest erfarenhet av tekniska lösningar och detaljfrågor i projekteringen.

Jonas
Med över 30 år i branschen – varav 20 år som egenföretagare inom förvaltning, förvärv, projektutveckling och finansiering – har Jonas stor kunskap om fastighetsutvecklingens alla områden. Han har byggt, ägt och förvaltat fastigheter som inrymt allt från äldreboenden och hyresfastigheter till industri, kommers och bostadsrättsföreningar. En av Jonas egenskaper är förmågan att hålla farten uppe genom varje projekt. Här dras inget i långbänk, utan det är korta ledtider och snabba beslut som gäller.

Sven-Åke
Sven-Åke är en driven entreprenör med fokus på tidiga processkeden. Han har de senaste 13 åren verkat som internationell arena- och stadionspecialist inom projektutveckling. Som tidigare vd för ett entreprenadkalkylföretag och med åtta år som projektutvecklare inom NCC besitter Sven-Åke en svårslagen överblick och erfarenhet.